17:00

Tr.match: Bredaryd Lanna IK P18 (b) 2-5 (2-5)

Seger i ett blåsigt Lanna

Vädret var inte riktigt gjort för fotboll idag då stormbyarna och störtskurarna skölde över natursköna Jarlavallen i Lanna.

Men vi kan inte skylla på vädret att vi gör en medioker insats spelmässigt. Mängder av bolltapp och okoncentrerade mottagningar gör att vi straffas hårt när vi försöker spela konstruktivt. Konsekvensen blir att vi går bort oss med många spelare och motståndarna kan ställa om.

Men all heder till BIK som gjorde det svårt för oss och bjöd upp till en jämn match.

Det blev våra hörnor som avgjorde idag med tre mål till följd av hörnsparkar.

Det första gjordes av Axel, som är ett grymt anfallsvapen i luften, efter Viktors välslagna hörna. Det andra skruvade Carl in direkt i mål och det tredje tillkom efter att Filip nickade ned Viktors överlånga hörna till Rasmus som stötte in bollen.

Hero hann med att göra mål på två konstnummer innan paus och pauställningen 2-5 visade sig även bli slutresultatet.

Detta efter en andra halvlek där vi gör en bättre insats och släpper till betydligt mindre bakåt och skapar ett par frilägen framåt, dock utan att få in bollen.

Som vanligt trevligt att gästa BIK, synd att vinden ställde till det för båda lagen.

Extra plus idag till Ville för härligt energifyllda 45 minuter och till Hero för sina konstnärliga avslut.

värnamo.nu var på plats och tog som vanligt många fina foton.

Magnus Björk kämpar förtjänstfullt på med livesändningarna, som kan ses i efterhand, på Min Fotboll.